Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Сніг на гірськолижні курорти Карпат привезуть з ОАЕ, а слабо? (фото)

Українці вже давно звикли, що при багатстві власної природи та надр їм постійно доводиться закуповувати вугілля в ПАР, скроплений газ в Америки, картоплю в Єгипту, нафту і газ в Росії, бензин в білорусі, сиро-молочні продукти та м’ясо у Польщі, то чому б ще й сніг не закуповувати для зимових забав, скажімо в ОАЕ, якщо власний клімат настільки змінився, що сучасні діти не знають, що таке повноцінна зима із снігом бодай по коліна?

Вчора, 1 грудня, на локаціях відомих гірськолижних курортів почав падати рясний сніг, який дещо вкрив траси для тих, хто любить покататись на лижах чи сноубордах, але вже сьогодні в горах знову плюсова температура. Тож поки вся надія на гармати зі штучним снігом, адже починається лижний сезон і курорти з місцевим населенням чекають на прибутки.

Практично вся у снігу траса відомого гірськолижного курорту Драгобрат. На Буковелі теж почав падати сніг, разом з ним ввімкнули й снігові пушки. Інші курорти, такі як Плай, Подобовець чи Пилипець теж вкриваються снігом.

До речі рятувальники, які розташувались в колишній обсерваторії Білий Слон теж повідомили, що зранку на горі Піп Іван вирує хуртовина, а температура повітря опустилась до -12 градусів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ось погляньте, світлини зроблені вчора з відомих гірськолижних курортів:

Ну а в Дубаї, де спека рідку спускається нижче +40*С, лижні катання не припиняються круглий рік:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності