Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Сніг та похолодання вже наступного тижня прийдуть в Україну

Погода в Україні з кінця жовтня суттєво погіршиться, 28 жовтня очікується похолодання, а 30-31 жовтня навіть можливий мокрий сніг. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Як зазначає синоптик, похолодає в Україні вже 28 жовтня.optimized-jwf0-kiev

За попередніми прогнозами, щоб зненацька вас це не застукало неприємними наслідками для здоров`я та труб тепломережі, з 28-го жовтня очікується відчутне похолодання, а 30-31 жовтня навіть можливий мокрий сніг“, – повідомила вона.

Відзначимо, сьогодні в Україні ще тепло. У всіх областях, зокрема в західних, очікується висока температура повітря. Крім того, в Закарпатській області очікується +21+23.

За даними Укргідрометцентру, сьогодні температура повітря вночі становитиме +4 +9 тепла, на заході країни і узбережжі морів до +12. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На сході і півдні також тепло, але трохи нижча температура повітря – +17+19. Так само в центральних і північних областях.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності