Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СОЛОВЕЙ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

Здається, що мешканці обласного центру Прикарпаття уже дещо призабули про свого співмешканця – одіозного громадського діяча і екс-депутата міськради Юрія Солов’я, який чомусь цього річ на останніх виборах до ВР «зрадив» місту Івано-Франківську, та цього разу, уже примкнувши до БПП, вирішив балотуватися по Снятинському і Косівському районах, з відкіля, нарешті таки, попав до ВР.

Але, мабуть, Верховна Рада залишається собі Верховною, а майбутні місцеві вибори, і «матч-реванш» (за умови наявності надійних спонсорів і вдало проведених політ переговорів) таки ніхто не відміняв.

Принаймні з цією думкою на своїй сторінці у Фейсбуці погоджується і Юрій Кривень, який ось що пише:
«Юрій Соловей взявся за старе.

Цю виборчу технологію філігранно реалізував колишній київський градоначальник Льоня Космос. Тонни гречки, які він роками роздавав соціально незахищеним категоріям населення, дозволили йому підкорити столичний владний Олімп і отримати необмежений доступ до київської землі і власності. А потім брутально пограбувати киян на десятки мільярдів гривень.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Успіхи Черновецького не залишились непоміченими і в регіонах. В Івано-Франківську технологію прихованого підкупу виборців взявся використовувати тоді ще молодий політик Юрій Соловей. Однак, фокус не вдався, адже йому все ж не вдалося скинути з посади тодішнього міського голову Віктора Анушкевичуса.

Але, Юрій Соловей таки зробив висновки з політичної поразки. «Припорошившись» він виграв вибори у мажоритарному окрузі № 89 на Снятинщині. Переміг там, де про його діяльність знали набагато менше, ніж у рідному Франківську.
Разом з тим, мандата нардепа йому замало і наступною метою є бажання взяти участь у перерозподілі комунального майна, землі та фінансових потоків у місті, який планується після чергових місцевих виборів.
Вигадувати щось нове Ю. Соловей не став і почав відновлювати трохи призабуті «соціальні магазини», які він відкривав під брендом «Громадського форуму».

Нещодавно один з таких магазинів запрацював по вулиці Бандери (на перехресті з вул. Сахарова). На відміну від Черновецького, який безкоштовно роздавав гречку, Соловей вирішив її продавати дешевше, ніж у звичайних магазинах…
Одним словом, підготовка до місцевих виборів триває».

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності