Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Соціологія каже: Кличко? – ну, серед кого обирати киянам?!

За нинішнього мера Віталія Кличка готова проголосувати більшість киян, які вже визначилися з вибором.

Серед усіх респондентів він має підтримку у 29%, серед тих, хто визначився — 53%.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 12-16 жовтня.

«Наразі вибори в місті Києві не плануються і невідомо, хто би потенційно міг змагатися за посаду голови столиці. Респондентам пропонувався список з дев’яти осіб, які можуть бути учасниками місцевих перегонів (а також респондент міг назвати свій варіант)», — ідеться у повідомлені за підсумками соціологічного дослідження, розміщеному на сайті КМІС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найбільшу підтримку має В. Кличко, за якого проголосували б 29% серед усіх респондентів і 53% серед тих, хто визначився з вибором.

Далі зі значним відривом із приблизно однаковою підтримкою йдуть (різниця в межах похибки) А. Іллєнко (6,4% і 11,6% відповідно), І. Верещук (5,5% і 9,9%), М. Томенко (4,7% і 8,5%), М. Порошенко (4,6% і 8,3%). Інші кандидати мають нижчу підтримку”.

«Ми бачимо, що в м. Київ В. Кличко зберігає високу підтримку, хоча разом з цим у місті висока частка тих, хто має невизначені погляди. Крім цього, як і в попередні роки, відкритим питанням є, хто намагатиметься конкурувати з В. Кличком”, — прокоментував дослідження виконавчий директор КМІС Антон Грушецький.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності