Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Спадкоємець корони Великобританії розлучається, як колись батько?..

Кейт Міддлтон та принц Вільям поїхали з дітьми з Лондона, нібито щоб розповісти спадкоємцям про розлучення. Шлюб пари зазнав краху, і приховувати далі це вже не вдасться.

Офіційно про розвезення пари, як пишуть західні таблоїди, буде оголошено день у день. Поки що новина просочилася на сторінки газет і активно обговорюється в Мережі. Зарубіжні журналісти дійшли висновку, що стосунки принца та його дружини давно спіткала криза, вихід з якої вже не знайти. Розлучення герцога та герцогині вдавалося приховувати завдяки скандалу з Меган та Гаррі. Дехто вважає, що Мег навмисно «кидали під автобус», щоб відвернути увагу ЗМІ від сімейних проблем Вільяма та Кейт.

Цей прийом чудово працював, поки Меган і Гаррі проживали у Великій Британії і були частиною королівської родини. Коли ж вони почали самостійне життя і переїхали до США, увага ЗМІ повернулася до Міддлтон та її чоловіка. Отут і спливли всі проблеми пари.

Побічно здогадки журналістів підтвердила Меган Маркл в інтерв’ю Опрі Вінфрі. Дружина принца Гаррі розповіла про багато проблем, з якими вона зіткнулася після заручин. Серед них був намір відвернути британські таблоїди від спекуляцій про сварки Кейт Міддлтон та принца Вільяма.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А починалося все, як у казці. У жовтні 2010 року принц Вільям зробив пропозицію Кейт Міддлтон, використовуючи ту саму каблучку, яку його батько вручив принцесі Діані. Потім 29 квітня 2011 року Кейт Міддлтон і принц Вільям одружилися за офіційною згодою королеви. Весілля вражало своєю красою. На Кейт була сукня з атласу кольору слонової кістки, розроблена Сарою Бертон, з довгим вишуканим шлейфом. Вільям був одягнений у офіцерську форму. Люди з усього світу дивилися трансляцію того, як відбувається весілля століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Однак і тоді були «доброзичливці», які заявляли, що Кейт Міддлтон та принц Вільям не такі щасливі, як їм хотілося показати це усьому світу. З’явилися припущення, що Мідлтон вирішила вийти заміж за британську королівську родину, а не за Вільяма. Журналісти раз у раз ловили блукаючий по інших дамах погляд принца. 2014 року він нібито проігнорував Кейт і вирушив на свято до своєї колишньої дівчини Джеккі Крейг. Це був перший натяк на невірність Вільяма, який привернув увагу ЗМІ, але не останній.

Зруйнувала шлюб, на думку британських таблоїдів, маркіза Роуз Хенбері. Вільям втратив голову від красуні ще 2019 року. Тоді Кейт була вагітна принцом Луї. Підозрілим виглядає і спішне заміжжя Хенбері. Мовляв, це все для маскування, таке вже було в історії монаршої родини.

Тепер журналісти оголосили, що принц Вільям зважився на сміливий крок — він кидає Міддлтон заради Хенбері.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Схоже, що вони є парою на межі катастрофи, бо з’являється все більше чуток. Реальність шлюбу не відповідала тому малюнку, що нам намагалися показати. Це, на жаль, доводить, що не всі казки мають щасливий кінець», — пише таблоїд Film Daily.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності