Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Спалили мера за підозри в криміналі і корупції

У Гватемалі, в невеликому місті Консепсьон жителі спалили свого мера. Як повідомляє «Фокс Ньюз», розлючений натовп витяг з дому мера, 43-річного Базиліо Хуракана, і після побиття, спалив живцем. Жителі звинуватили мера в корупції, казнокрадство і в замаху на свого політичного опонента.

Хуракана був переобраний на пост міського голови у вересні цього року. Місцеві жителі підозрювали, що мер використовував адміністративні ресурс для підтасовування результатів волевиявлення. Його політичний опонент Секек прямо звинуватив Хуракана в нечесній перемозі. Через кілька днів після цього на Секека було скоєно замах. Його автомобіль з родиною розстріляли, в результаті чого загинула 17-річна дочка і племінниця. Сам Секек отримав важкі поранення і був госпіталізований.

Жителі Консепсьона вирішили лінчувати Хуракана, оскільки підозрювали його в замовленні замаху. Кілька десятків чоловіків вночі витягли Хуракана у двір його будинку, облили бензином і підпалили. Він помер від отриманих опіків.
У Гватемалі щодня відбувається до 17 вбивств. Цей регіон світу вважається одним з найбільш криміногенних і небезпечних.
Напередодні місцевих виборів в Україні, коли обиратимуть і міських голів, ця новина виглядає доречним нагадуванням усім кандидатам, що в Україні, якщо вірити декотрим нашим політикам, ще й досі триває революція, і це звучить уже як натяк…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності