Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Спецпредставника України з Придністровського врегулювання знайдено мертвим на Осокорках

У Києві на Осокорках знайшли тіло 60-річного чоловіка, який працював дипломатом. ЗМІ повідомили, що мовиться про Віктора Крижанівського.

Смерть дипломата наступила 16 жовтня внаслідок нещасного випадку. Про ім’я загиблого виданню розповіли у правоохоронних органах.

Напередодні в Києві на дачному масиві Осокорки виявили загиблим дипломата. Ним виявився Віктор Крижанівський,
– мовиться у повідомленні.

За інформацією Вікіпедії, Віктору Крижанівському у грудні мало виповнитись 60 років. Напередодні, 16 жовтня, поліція повідомляла, що загинув саме 60-річний чоловік.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Правоохоронці розповіли, що загиблий впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім підвівся та попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя його виявила хатня робітниця.

У поліції розповіли, що:

  • “згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми”;
  • слідчим розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство із приміткою “нещасний випадок”;
  • наразі триває досудове розслідування.

Що відомо про Віктора Крижанівського: коротко

  • Майбутній дипломат народився 1 грудня 1961 року в Житомирі.
  • У 1984 році закінчив Київський державний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю юрист та аспірантуру Інституту держави і права Академії наук УРСР. Був кандидатом юридичних наук.
  • Починав кар’єру на посаді аспіранта Інституту держави і права Академії наук УРСР. З 1992 року працював у дипломатичній службі.
  • З 2010 року – послом України в Естонії. З 2017 року – спеціальним представником України з Придністровського врегулювання.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності