Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Спільна Справа йде з Майдану

Громадянський рух «Спільна Справа» згортає наметове містечко на Майдані і розпочинає підготовку партизанських підрозділів, для чого створює Штаб партизанського руху України. Про це заявив на засіданні штабу «Спільної Справи» координатор руху Олександр Данилюк.

«В умовах війни з Російською Федерацією регулярна армія є не достатньо ефективною, що визнається і командуванням Збройними Силами України. Для підготовки асиметричної відповіді загарбникам, організація має зосередитись на підготовці та координації дій спеціальних підрозділів, які здатні вести бойові дії на території окупованій ворогом. На жаль, потенційно до таких територій належить більша частина України», – пояснив Олександр Данилюк.

За словами очільника «Спільної Справи», на Майдані залишиться лише інформаційний центр організації та пункт мобілізації до партизанських загонів. Також «Спільна Справа» продовжує утримувати будівлю ЦВК, з метою контролю за виборами Президента України, що мають відбутись 25 травня.

Прес-служба
ГР «Спільна Справа»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності