Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Справжні обличчя кандидатів

У мережі з’явилося відео, на якому патрульні поліцейські затримують чоловіка і його дружину після спроби відібрати у правоохоронців речові докази на місці ДТП. Автор відео, користувач YouTube Yura Dimitrov, в описі повідомляє, що у відеозаписі присутній кандидат у депутати міської ради Одеси від партії «Солідарність» Дмитро Шмань.

Автор відео зазначає, що інцидент стався у вересні 2015 року. На початку ролика говориться, що Шмань разом з дружиною з’явилися на місці дорожньої пригоди, яку влаштував їхній неповнолітній син Володимир.

У коментарі до ролика повідомляється, що Шманови намагалися викрасти з місця ДТП речовий доказ – ​телефон, на якому був відеозапис «Селфі», яке зробив Шмань-молодший на місці події.

Чоловік, в відеокадрі (тайм код 1:52) накинувся на поліцейських з нецензурною лайкою і погрозами для того, щоб перешкодити «копам» проводити огляд місця аварії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Руки убери! Ты знаешь, кого ты трогаешь?» – ​Кричав коротко стрижений чоловік поліцейському. За кадром обурений голос стверджує, що Шмань «бігав за машиною, стрибав на машину слідчого».

«Сейчас она ему даст п@ды «, – ​викрикнув «герой» відео, якому в цей момент вже надягали наручники».
«А ну дай плюну!» – ​Не вгамовувався затриманий, намагаючись зачепити патрульного. Хулігану повідомили, що все, що відбувається фіксує відеореєстратор на грудях «копа», але це його не вгамувало.

Зазначимо, що протягом усього відео патрульні зберігали витримку і спокій.

Раніше в мережі з’явилося відео, на якому поліцейські затримали за хуліганство кандидата в мери Харкова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: ОbozrevatelUA

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності