Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

США виділять Україні додаткову цільову фінансову допомогу

Віце-президент США Дж. Байден під час свого візиту в Київ заявив, що Україні буде додатково виділено 48 млн. доларів. Гроші американців будуть призначені для проведення ключових реформ урядом України та зміцнення правоохоронних органів.

Раніше ми повідомляли, що у США Конгрес затвердив виділення додаткових коштів на потреби армії України. Гроші для ЗСУ будуть спрямовані на закупівлю бронежилетів, приладів нічного бачення і екіпіровки солдатів.

Білий Дім виділяє Україні гроші для цільового використання, тому є великі сподівання, що ці відносно невеликі, як для України, суми будуть витрачені в точності те, на що їх виділили, а не осядуть у кишенях підприємливих чиновником, як це нерідко вже встигало траплятися до цього.

Також варто відзначити, що подібна готовність допомагати Україні в реформуванні країни з боку США може свідчити про те, що прихід нового Президента все-таки зміг зміцнити позицію країни на міжнародній арені. Відповідно, стабілізація ситуації в країні стає більш ймовірною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності