Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

США знову обирає поміж Порошенком і Яценюком?

Президент України Петро Порошенко не став рятівним колом для України. Такий коментар озвучив Брюс Джексон, президент Проекту перехідних демократій, американської некомерційної групи.

Про це пише New York Times.

«Через рік після обрання Петра Порошенка президентом замість поваленого Віктора Януковича і через шість місяців після приведення до присяги нового законодавчого органу, Україна так само глибоко занурена в політичний і економічний хаос», – йдеться в статті.

«Порошенко, подобається він вам чи ні, не став рятівним колом», – зазначає Джексон.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Можливо, найбільше розчарування учасників Майдану – це уряд на чолі з паном Порошенком і прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Дотепер їм не вдалося виконати обіцянки щодо викорінення тотальної корупції», – пише видання.
«Україна зараз розглядають як країну, якій не можна довіряти, непередбачувану країну. Головний посил ЄС зараз: де децентралізація? Де довіра? Де реформи?», – коментує експерт.

На його думку, не дивно, що довіра українського суспільства до уряду дуже впала.

Як бачимо, не тільки в Україні, але на Заході вважають нинішню владу такою, що не вміє або не хоче проводити реальні реформи і, зокрема, по-справжньому боротися з корупцією.

Нагадаемо, такий же вирок нинішній владі в Україні виніс нещодавно і екс-президент Грузії Саакашвілі, який є зараз радником президента Порошенка, хоча згодом й спробував відхреститися від своїх слів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А ось така публікація на шпальтах авторитетного американського видання свідчить на користь того, що США знову обирають поміж Порошенком та Яценюком. Чи, можливо, вже є новий третій кандидат?

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності