Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Старий рік залишив по собі в центрі Івано-Франківська близько трьох десятків гільз та труп

Напередодні Нового року Івано-Франківську, в центральній частині міста біля т.зв. “П’яного базару”, вбили чоловіка, завдавши йому вогнепального поранення в шию, повідомила обласна поліція.

За повідомленням ГУНП, нападники втекли на автомобілі темного кольору. Було відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). В області ввели оперативний план «Сирена» для розшуку і затримання зловмисників», – поінформували в поліції.

Місцеві інформагенства чомусь повідомляють про три постріли, але люди, які відразу зібралися на місці події, нарахували на землі більше 22 гільз. Та й кількість влучань у стіну сусіднього магазину теж підтверджує, що пострілів було значно більше. Тому, можна припустити, що стрільбу вели відразу кілька осіб із кількох стволів, або це був автоматичний пістолет із високою скорострільністю та глушником, адже ніхто не чув пострілів.

Заступник начальника головного управління Національної поліції в області Ігор Максимів додав, що особу загиблого встановлено. Але поліція не стала називати її, лише повідомила, що, «за попередньою інформацією, вбитий – мешканець Франківська 1958 року народження».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Натомість, місцеві ЗМІ, завдяки постам із співчуттями дружині загиблого, які почали писати соцмережах їхні друзі та знайомі, довідалися ім’я вбитого чоловіка і без жодних на то офіційних підстав охрестили його “кримінальним авторитетом”, але щось більш конкретне про покійного повідомити досі не спромоглися…

Згодом, за короткий час після інциденту, поліція знайшла на одній із об’їзних Івано-Франківська спалений автомобіль. Іншої інформації, наразі, нема.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності