Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Стецьків критикує «побратимів»?

За рік із хабарництвом в урядових структурах України нічого не змінилося – «відкрив Америку» минулого тижня у Львівському прес-клубі директор з розвитку Центру політико-правових реформ, політик, екс-народний депутат кількох скликань Тарас Стецьків.

«Цілком очевидно, що, практично, всі схеми, які існували за часів уряду Азарова, залишилися. І це жахливе хабарництво прямо провокує незадоволення населення», – зазначив він.

І водночас Стецьків наголосив на тому, що вмілою рукою ФСБ це невдоволення може бути спрямоване у вигідну Кремлю сторону.

Загалом складається таке враження, що відчувши у повітрі запах близьких виборів, покинутий «під липою» у Львові своїми «бойовими побратимами» пан Стецьків, у такий спосіб такими заявами намагається повернутися до великої політики, перед цим ще раз «побавившись» у місцеві вибори?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Адже, говорячи про місцеві вибори та загрозу на них від «п’ятої колони», він, мабуть, натякав, що замість них не зле було б, щоб люди проголосували саме за нього?..

«На моє переконання, роль п’ятої колони на місцевих виборах восени спробують зіграти «Опозиційний блок» та комуністи, чи партія на основі «Опозиційного блоку», яку вони створять… Настрої населення на Південному Сході України, якщо я правильно розумію соціологію, такі, що в містах на цій території вони можуть спробувати взяти реванш, відігратися», – зазначив Тарас Стецьків. – «Основний месидж, який я чую від них на Дніпропетровщині, Херсонщині Миколаївщині, те, що, мовляв, коли вони були при владі, то не було війни, а курс долара становив 8 грн, а тепер хоронять людей і курс – 30 грн. На цьому вони спробують грати…».

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності