Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Стівен Сігал відсвяткував дсвоє 70-ліття у Москві, тамадою був Соловйов (фото)

Американський актор Стівен Сігал 10-го квітня відсвяткував своє 70-річчя. Вечірку ювіляр, який має громадянство росії, влаштував у дорогому московському ресторані.

Вітати Сігала зібрався весь столичний бомонд, зокрема “топи” російської пропаганди – Владімір Соловйов та Маргарита Симонян із чоловіком Тиграном Кеосаяном. Також серед гостей було помічено актора Олексія Чадова. Путіна чомусь не прийщов привітати свого друга.

Стівен прилетів до москви напередодні, повідомила “Комсомольская правда”.

Стівен Сігал відгуляв ювілей у теплій компанії російських пропагандистів. Відео в соцмережі поділився співак Анатолій Цой, котрий виступав на святі

Соловйов виконував роль перекладача для іменинника та, почасти, ведучого свята.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Соловйов попрацював перекладачем та ведучим

“Ми разом. І в тяжкі часи, часи ситі та в часи голодні”, – переклав він тост Сігала.

Нагадаємо, французький колега Стівена, Жерар Депардьє, який колись теж гучно пишався своїм російським громадянством, тепер уже засуджує війну та “неприйнятні безчинства” путіна.

Фото з соцмереж та Getty Images 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності