Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

СТОГНІЙ: В УКРАЇНІ ДВІ ВІЙНИ –  НА СХОДІ І ВСЕРЕДИНІ

Тележурналіст екс-речник Міністерства внутрішніх справ і полковник міліції у відставці Костянтин Стогній розповів, чому увагу українців постійно відволікають на події на Донбасі в інтерв’ю FaceNews.

«Нас постійно відволікають на події, що відбуваються на сході України. І там – дійсно війна. Хто б не говорив, що це операція короткострокова, всі чітко розуміють – там війна і, можливо, ще не на один рік. Але чому увага тільки на Схід? Мабуть, зручніше концентрувати увагу людей тільки на одній точці і на одній проблемі», – пояснив він.

На думку Стогнія, війна відбувається не тільки на сході, а й усередині держави. І війна прихована і не менш важка.

«Кількість тяжких злочинів збільшилася за рік на 100%, більш ніж у два рази зросла кількість вбивств, в чотири рази зросла кількість насильств із застосуванням вогнепальної зброї, з підрозділів міліції пропало 16 тисяч 700 одиниць вогнепальної зброї», – підкреслив екс-радник голови МВС

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності