Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Стрімке зростання економіки чекає Україну в 2022, – Шмигаль остаточно..?

Українську економіку в 2022 році очікує найбільший стрибок вгору за останні 10 років. ВВП країни повинен вирости приблизно на 4%.

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну 15 вересня.

Він зазначив, що проект держбюджету на 2022 рік, який буде схвалений урядом на сьогоднішньому засіданні, передбачає “рекордний за останні 10 років рівень зростання валового внутрішнього продукту близько 4%”.

Раніше ми писали, що економіка України почала відновлюватися після кризи. Про це під час засідання уряду заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Вперше за багато місяців зафіксовано зростання в аграрній галузі на 2,5%. Активне зростання йде по важливих секторах промисловості. Металургія зросла цього року на 7%, машинобудування – на 10%»

Також прем’єр зазначив, що за перші півроку прибуток середніх і великих українських підприємств склав 462 мільярди гривень, що на 76% більше, ніж минулого року. Ці кошти стають важливим джерелом внутрішніх інвестицій і зростання зарплат.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності