Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Строковики-прикордонники на Львівщині склали присягу Україні

Сьогодні, 16 червня, у Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України, що у Великих Мостах на Львівщині, 376 новобранців склали Військову присягу на вірність народові України.

Більшість з них буде скеровано на ділянку Західного регіонального управління – Чернівецький, Мукачівський та Чопський прикордонний загони.

Загалом же навчання у Великих Мостах пройшли 720 осіб.

Зазначимо, що за 4 роки російсько-української війни, спочатку у складі АТО, а тепер ООС, на Донбасі пройшли службу 19 000 прикордонників. Вони продемонстрували приклад мужності, героїзму та самопожертви. На жаль, у цій неоголошеній війні 70 з них загинули, 431 зазнали поранень, ще п’ятьох вважають зниклими без вісти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Нині за жодних умов ми не скеровуємо строковиків у район проведення ООС. Там проходять службу лише військовослужбовці за контрактом, які виявили особисте бажання, пройшли ретельний відбір та навчання», – повідомив очільник ДПСУ генерал-полковник Петро Цигикал.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності