Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СЦЕНА, КВІТИ ТА ПОЛІТИКА

Жовківська міська рада за результатами відкритих торгів замовила розбірну сцену за 191,4 тис. грн у ПАТ «Сортнасіннєовоч — Львів». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Сцену купили для «громадсько-політичних, культурно-масових заходів, проведення фестивалів, ярмарків, відзначення державних свят, ювілеїв, інших святкувань». Згідно з технічними вимогами, подіум має бути максимальним розміром 6 на 4 метри з можливістю інших конфігурацій, наприклад, зменшення до 6 на 2 метри. Подіум має бути укомплектований клеєним брусом та вологостійкою армованою фанерою. Максимальна висота сцени­– 6 метрів.
Конструкція має бути укомплектованою тентом для накриття від опадів, тканиною для оздоблення сцени та передньої частини подіуму. Також має бути можливість розміщення додаткового світла, звукопідсилювального обладнання, встановлення пульта керування у додатковій робочій зоні.
Джерелом фінансування закупівлі вказано кошти ЄС у рамках проекту «Розвиток туризму у транскордонному партнерстві».
Єдиним конкурентом ПАТ «Сортнасіннєовоч–Львів» на тендері був приватний підприємець Олег Карпа, який пропонував сцену за 223,1 тис. грн.
Основним акціонером ПАТ «Сортнасіннєовоч–Львів», за даними SMIDA, є Галина Брезіцька (майже 40,3%), ймовірно мати депутата Жовківської райради Романа Брезіцького. Президентом «Сортнасіннєовоч–Львів» є Назарій Брезіцький, брат депутата. На позачергових виборах до ВР Роман Брезіцький балотувався від «Народного фронту».
Нагадаємо, Роман Брезіцький надавав в оренду Львівському Євромайдану сцену, яку встановлено біля пам’ятника Т. Шевченкові.
Ще 18,8% ПАТ «Сортнасіннєовоч — Львів» належать Теклі Рокиті, 16,9% — Сергію Жученко, (регіонал, депутат Полтавської районної ради, голова правління «Полтавасорт-насіннєовоч»).
Основним видом діяльності «Сортнасіннєовоч–Львів», згідно з ЄДР, є «оптова торгівля квітами та рослинами».

Джерело: Наші Гроші — Львів

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності