Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Студентів-арабів за хуліганство відрахують із ВНЗ на Закарпатті та депортують з України

Трьох студентів, які потрапили у скандальну історію, відраховують з Ужгородського національного університету, де вони навчались на стоматологічному та медичному факультетах.

Відповідний наказ, який оформили 21 січня вже підписаний ректором університету.

Виявилось, що один з студентів, який найбільше поводився зухвало, вчився на стоматологічному факультеті, інші двоє на медичному, всі були вже на 3 курсі.

Офіційно відрахували їх за порушення правил внутрішнього розпорядку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначили, що ректорат університету передав документи до міграційної служби, яка вирішить питання щодо доцільності їх перебування на території України, та у випадку порушення ними вимог законодавства – скасує їх посвідки на проживання, що стане підставою для їх депортації з країни.

Нагадаємо, днями у мережі оприлюднили відео на якому зафіксували компанію іноземцівяка поводилась дуже зухвало. Один з них спочатку намагався знову сісти за кермо Мерседесу та поїхати, а згодом почав нецензурно виражатись у бік автора відео та вигукувати “Я здесь т**хаю всех“.

У патрульній поліції розповіли, що виписали адмінпротоколи на водія автівки, а поліція відкрила провадження за статтею мілкого хуліганства.

Пропонуємо подивитись відео ще раз, але зауважимо на ньому присутня ненормативна лексика:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Редакція “ЗЛ” закликає не розпалювати міжнаціональну ворожнечу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності