Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Створено спортивний бюстгальтер, який покликаний замінити фітнес-трекер

Канадська компанія OmSignal, яка раніше представила сорочку з вбудованими біометричними датчиками, анонсувала спортивний бюстгальтер, який здатний відстежувати частоту серцевих скорочень, кількість спалених калорій та інші показники під час заняття спортом.

Всі дані про фізичний стан записуються в спеціальному блоці, розташованому в нижній частині бюстгальтера, звідки вже по бездротовому з’єднанню передаються на мобільний пристрій у фірмовий додаток-компаньйон.

При підключенні бюстгальтера у програмі буде відображатися розділ OmRun, що відображає подолану відстань, темп, ритм дихання і рівень втоми під час тренувань. Ґрунтуючись на отриманих даних, додаток також розраховує час, необхідний організму на повне відновлення.

OmSignal планує розпочати поставки “розумного” бюстгальтера навесні за ціною $150.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності