Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Суд довів: Баварія – християнська земля

Суд у Мюнхені постановив, аби з 1 червня 2018 року в усіх державних будинках землі Баварія висіли хрести, всупереч вимогам мусульманських біженців з Азії та Африки прибрати християнську символіку в державних установах Німеччини та інших країн ЄС, що дали їм прихисток, а також вимагають у цих країнах скасувати у школах уроки християнської етики. 

Як заявила Канцелярія Вільної землі Баварія (Freistaat Bayern), у майбутньому на помітних місцях при вході до урядових будинків має висіти хрест як «видимий знак визнання основоположних цінностей законного і суспільного порядку в Баварії та Німеччині».

Задля цього Рада міністрів постановила змінити принципи загального регламенту діяльності органів Вільної землі Баварія. Запровадити його зобов’язані від 1 червня органи влади громад, районів та вільних міст і округів.

— Хрест це фундаментальний символ нашої баварської ідентичності та способу життя, — заявив прем’єр-міністр Баварії Маркус Зьодер, і додав:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

— Він стоїть за головними цінностями, такими, як любов до ближнього, людська гідність і толерантність.

Оголосивши ухвалене рішення, прем’єр Зьодер повісив хрест при вході до Канцелярії Вільної землі Баварія.

Нагадаємо, що Баварія — це рідний край папи-емерита Бенедикта XVI, який з невідомих причин кілька років тому склав із себе повноваження Папи Римського, чиїм наступником став нинішній папа-ліберал з Аргентини Франциск І.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності