Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Суд на Прикарпатті покарав священника УГКЦ за нетверезе водіння

Калуський міськрайонний суд оштрафував на 10 200 гривень священика Сергія Бусела який влаштував погоню з патрульними поліцейськими та потрапив у ДТП в Івано-Франківську.

Також суд заборонив Сергію Буселу рік керувати транспортними засобами та покарав штрафом у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном один рік. Також отець має сплатити 352 гривні судового збору. Таке покарання священик отримав за вчинення адміністративного правопорушення за ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння), а саме 19 квітня на перехресті вулиць Галицька – Калуське шосе в Івано-Франківську скоєне ним ДТП.

Так тоді водій “Шкода Октавія” тікав від патрульних та в’їхав у вантажівку. За кермом автомобіля був священик Сергій Бусел, який править у церкві Введення у храм Пресвятої Богородиці УГКЦ у селі Пійло Калуського району. У крові священика виявили 1,19 проміле алкоголю.

 

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності