Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Суд навіть не чув такої суми: 9,6 квадрильйона гривень компенсації…

Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення у справі № 757/37157/22-ц до АТ «Державний ощадний банк України», Міністерства фінансів України про відшкодування матеріальних збитків та моральної шкоди внаслідок порушення прав володіти, користуватися та розпоряджатися власним майном громадянина СРСР/України, а саме грошовими вкладами.

Позивач – громадянин України – вимагав від Ощадбанку та Мінфіну відшкодувати йому 9,6 квадрильйона гривень (число пишеться із 15 нулями (1 000 000 000 000 000 = 1015, тисяча трильйонів, мільйон мільярдів, мільярд мільйонів) у системі найменування чисел із короткою шкалою. (система найменувань чисел США, також застосовується в Україні)) матеріальної та моральної шкоди через втрату своїх накопичень в Ощадбанку СРСР. Він мав заощадження, які в еквіваленті у гривні оцінив у 73 млн 442 тис. 486 грн та 9 копійок.

Суд залишив позов без задоволення.

«Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за результатами апеляційного перегляду», – йдеться в судовому рішенні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом тридцяти днів із дня проголошення судового рішення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності