Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Суд повернув Івано-Франківську від УПЦ МП приміщення колишнього дитсадочка

Івано-Франківськ отримав позитивне судове рішення щодо повернення у власність міста приміщення колишнього дитячого садочка по вулиці Чорновола, 6-6Б, що уже доволі довго використовувалося представниками УПЦ МП в якості храму.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Ухвала господарського суду області – Івано-Франківська єпархія УПЦ зобов’язана звільнити приміщення, якими наразі користується.

Це приємна перемога вже доволі тривалої боротьби, яку ми виграли. Мабуть, вже кожен знає про цю історичну боротьбу міста за повернення у власність приміщень колишнього дитячого садка на вулиці Чорновола, 6-6Б. Зараз там церква. Але ми у судовому порядку намагаємося повернути приміщення у власність громади, щоб знову відкрити там двері для малечі“, – йдеться в дописі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: соцмережі

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності