Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Суд РФ вперше визнав, що російські війська воюють проти України на Донбасі

Суддя Кіровського районного суду Ростова мимоволі визнав присутність російських військ на окупованій території східної України, коли ухвалював вирок у справі про хабарництво одного з військовослужбовців.

Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram.

«Російський суд вперше офіційно визнав, що війська РФ борються проти України в Донецькій та Луганській областях», – зазначив він.

Тобто російський суд визнав РФ воюючою стороною!!!

Фігурант справи постачав продовольство російським військовим, дислокованим на території так званих «ДНР» та «ЛНР». У травні-листопаді 2019 року він мало не зірвав постачання продовольства для росіян, що перебували там, як сказано у вироку, «на бойовому чергуванні».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ситуацію російський військовий намагався зам’яти хабарями – проте невдало.

Суддя Кіровського райсуду Ростова всю фабулу справи вніс до офіційного документу та виклав у публічний доступ.

А напередодні в аеропорті «Бориспіль» правоохоронці не пустили на територію України росіянина, який намагався видати себе за “агента спецслужб”.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності