Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Суд відхилив скаргу Nord Stream 2 AG щодо виключення газогону з правил ЄС, – Зеркаль

Не зважаючи, що за Північним потоком-2, що несе політичну й економічну загрозу Україні, стоять Путін, Меркель і… тепер ще й Байден, в Україні є чарівна тендітна жіночка-політик, юрист і дипломат Лана Зеркаль, яка, можна сказати, ось уже кілька років самостійно в міжнародній юридичній площині протистоїть цій міжнародній корумпованій машині, пручи їй на зустріч своїм бульдозером своїх розуму та навиків, а головне характеру, що ніколи не дозволяє їй здаватися, таким чином змітаючи все на своєму шляху.
Нещодавно Лана Зеркаль, як колись Катон Старший, сказала: “Карфаген повинен бути зруйнованим”, а потім як Сципіон взяла і пішла його руйнувати. А головне, що їй це таки вдається…
І черговий учорашній результат її вкладу у цю боротьбу із ПП2 став чи не найкращим подарунком до Дня Незалежності, який щойно святкувала Україна:
Виключень не буде: двері зачиняються. «Північний потік-2» не буде звільнено від вимог газової директиви ЄС.
Сьогодні Вищий земельний суд Дюссельдорфа відхилив скаргу Nord Stream 2 AG щодо виключення газогону з правил ЄС. Що це означає? А те, що доставка і транспортування газу трубою повинні бути розділені, тобто повинен відбутися знайомий нам анбандлінг. А ще те, що вільна конкуренція та недопущення зловживання доступом до ринку не є пустими словами для ЄС і вони готові відстоювати чесні і справедливі правила гри.
«Газпрому» доведеться ділитися. Мало того, що компанія-оператор має бути незалежною від нього, так ще й 50% газу в трубі має постачатися третіми сторонами. Так, це не зупинить будівництво проекту, але, м’яко кажучи, уже зіпсувало плани Кремля. Ну і пам’ятаємо, ми теж активно працюємо, щоб закрити ці «двері необмежених можливостей» «Газпрому» назавжди“, – повідомила вчора Лана Зеркаль.
Можливо, це саме про неї говорили українцям провидці та віщуни, а не про ЮВ, як раніше усі гадали?.. Тільки ось на Олімп вона поки чомусь не прагне.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності