Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Суд зобов’язав ГПУ порушити справу проти НАБУ

Печерський районний суд Києва зобов’язав Генеральну прокуратуру порушити справу проти Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Бюро звинувачують у втручанні в роботу судових органів у справі Насірова.

Як повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду Києва, Печерський суд задовольнив його скаргу на бездіяльність ГПУ, яка не завела справу про кримінальне правопорушення, скоєне працівниками НАБУ. Ним в Окружному адмінсуді назвали відкрите НАБУ кримінальне провадження за статтею 375 КК України (винесення завідомо неправосудного рішення) щодо вердикту Окружного адмінсуду за позовом Романа Насирова до Державної фіскальної службі України, який цей суд задовольнив.

«Доводи НАБУ грунтуються на явно надуманих підставах і їх можна вважати не чим іншим, як спробою тиску на суд», – йдеться в повідомленні Окружного адмінсуду. Стосовно дій НАБУ було повідомлено до Вищої ради правосуддя і ГПУ.

Раніше прокуратура завершила розслідування справи Насирова, а сам він очікує свого відновлення на посаді глави ДФС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності