Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Судді теж плачуть”

Вища рада правосуддя притягнула до дисциплінарної відповідальності суддю Сєвєродонецького міського суду Луганської області Ігоря Юзефовича та застосувала до нього дисциплінарне стягнення у виді попередження. Про це йдеться на сайті ВРП.

Також вирішено притягнути до дисциплінарної відповідальності суддю Вишгородського районного суду Київської області Олексія Рудюка та застосувати до нього дисциплінарне стягнення у виді попередження.

Окрім того, до дисциплінарної відповідальності притягнено суддю Личаківського районного суду міста Львова Галину Шеремету з дисциплінарним стягненням у виді попередження і суддю Івано-Франківського окружного адміністративного суду Оксану Лучко, застосувавши до неї дисциплінарне стягнення у виді суворої догани з позбавленням доплат до посадового окладу судді протягом трьох місяців.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності