Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Судовий штраф за невиплату аліментів хворому батьку

Мешканку міста Львова, яка з 2015 року не платила хворому батьку аліменти, Шевченківський районний суд оштрафував на 1700 грн.

Відповідне судове рішення було опубліковане у Єдиному реєстрі судових рішень.

Зокрема під час судового процесу було встановлено, що окрім хворого тата на утриманні у жінки перебуває троє неповнолітніх дітей.

«Згідно рішення Шевченківського районного суду м. Львова жінка була зобов’язана сплачувати на користь батька аліменти у розмірі 1000 грн. щомісячно, починаючи з 13 березня 2015 року і пожиттєво. Однак, будучи ознайомлена з даним рішенням суду, яке вступило в законну силу 27.11.2016, не реагуючи на законні попередження державного виконавця, умисно, злісно ухилялася від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання свого непрацездатного батька та за період часу з 13.03.2015 по 01.09.2017 допустила заборгованість зі сплати аліментів на загальну суму 29 тис. 580 грн. 50 коп.», – йдеться у рішенні суду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Обвинувачена під час судового розслідування розкаялась у вчиненому та просила суддю не карати її суворо. Жінка все ж пообіцяла виплатити своєму батьку заборговані гроші.

Як наслідок – суд присудив злісній неплатниці аліментів штраф у розмірі 1700 грн.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності