Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Супутник США: на даху 4-енергоблоку ЗАЕС виявлено невідомі об’єкти…

Появу нових об’єктів на даху четвертого енергоблоку Запорізької АЕС зафіксував на супутникових знімках сервіс Planet Labs.

«На супутникових знімках ЗАЕС видно появу нових об’єктів на даху IV енергоблоку, про мінування якого повідомляв Генштаб», – повідомляє «Радіо Свобода» у Telegram.

Повідомляється, що фото були зроблені 5 липня.

Роздільна здатність знімку не дозволяє зрозуміти, що саме з’явилося на даху.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас видання дослідило супутникові фото з IV енергоблоку ЗАЕС за останні півтора роки і пише, що подібних об’єктів не було видно на жодному знімку за цей час.

Генштаб повідомляв, що окупанти також замінували дах ІІІ енергоблоку.

Напередодні Генштаб ЗСУ повідомив, що окупанти-кацапи розмістили на даху енергоблоків Запорізької АЕС схожі на вибухівку предмети. Найближчим часом вони можуть влаштувати провокацію з підривом бомб, щоб звинуватити ЗСУ.

Ще 22 червня президент Володимир Зеленський повідомив, що наша розвідка та Служби безпеки України отримали інформацію про те, що росія розглядає сценарій терористичного акту з викидом радіації на Запорізькій атомній станції. Для цього вже все підготовлено.

кацапи можуть готуватися до теракту на Запорізькій атомній електростанції. Адже рф в інфопросторі вже говорить про те, що трагедію створить Україна. Так готують «інформаційне алібі», попередили в Центрі протидії дезінформації РНБО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А в Інституті вивчення війни (ISW) вважають, що росіяни, скоріше за все, не стануть навмисно створювати аварію на Запорізькій АЕС, адже не зможуть контролювати її наслідки. Однак, досвід з Каховською ГЕС показує, що окупанти можуть вдатися і до такого теракту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності