Події

Сусіди у Чернівцях вимагають ізолювати дружину госпіталізованого із коронавірусом (відео)

Приблизно 20 людей прийшли під під’їзд одного з чернівецьких будинків. Вони вимагають ізолювати дружину інфікованого коронавірусом буковинця.

За словами мешканця під’їзду Ігоря Семенко, він бачив, як швидка забирала інфікованого чоловіка. Відтак мешканці будинку вимагають ізолювати його дружину.

Що означає домашній карантин? Хтось стоїть під дверима і дивиться, щоб вона не вийшла?“, – каже він.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Нагадаємо, дружину інфікованого перевіряють на зараження коронавірусом, її результат буде готовий за два дні. За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, у неї нема симптомів, відтак вона перебуває вдома в самоізоляції.

Відео: телеграм-канал “ХЧ”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Що відомо:

  • У Чернівцях підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус.
  • Інфікований чоловік нині перебуває в окремому боксі інфекційного відділення в Чернівецькій обласній лікарні, його стан стабільний. На зараження коронавірусом перевіряють дружину інфікованого, її результат буде готовий за два дні.
  • Дружина хворого не має симптомів хвороби, вона перебуває вдома у самоізоляції. За словами заступника голови МОЗ Віктора Ляшка, хворий та його дружина не зустрічалися з родичами та друзями після повернення з Італії.
  • За словами в.о. керівника Лабораторного центру МОЗ Наталії Гопко, сьогодні (3 березня) почали лабораторне обстеження тих, з ким контактував інфікований.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version