Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Свій газ добуватимуть в Івано-Франківській ОТГ, – “бліцкриг “Свободи”?

ТОВ «Західнадрасервіс» планує розпочати спорудження пошукової свердловини №8-Гаврилівська.

Мета буріння – пошуки газових покладів у відкладах верхнього бадену. Максимальна глибина – 1300 метрів.

Очікуваний об’єм видобутку природного газу по свердловині становить 20-40 тис м3 /добу.

Буріння планують розпочати поблизу с.Камінного, що розташоване за 23 км від  Івано-Франківська і тепер входить до Івано-Франківської ОТГ, яку тепер ще називають “Свободівською”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На період спорудження свердловини передбачається укладання угоди на займання земельної ділянки площею 1,2 га з землекористувачем (за погодженням з її власником).

Повідомляється, що “усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності необхідно надсилати до: Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації, 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23А, [email protected]. Контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович, (0342) 52-61-50“.

Зазначається, що бенефіціаром ТОВ «Західнадрасервіс» є житель Львова Козицький Зіновій Ярославович.

А в обласному центрі вже кепкують, що мер Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків зі своєю партійною більшістю у радах від виробітку бруківки перейшов до газовидобування, але хто сміятиметься останнім,  поки загадка…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності