Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Свій перший крематорій отримає Львів, в Івано-Франківську раніше від цієї ідеї відмовилися…

У Львові після довгих суперечок вирішили будувати перший крематорій. В сусідньому Івано-Франківську, де теж є проблема із землею для кладовищ, вагаються уже понад десять років.

Про будівництво крематорію повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

У Львові буде крематорій. Я вважаю, що у 2021 році ми не можемо взагалі дискутувати, чи має право людина бути кремованою. Це дуже особисте рішення і вибір кожного. Підготовка до будівництва вже триває. Крематорій буде розташований біля Голосківського кладовища”, – пише Садовий.

Мер обіцяє, що у червні буде оголошений архітектурний конкурс для того, щоб знайти найкращий варіант для реалізації цього проєкту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Садовий нагадав, що львів’яни зареєстрували петицію за будівництво крематорію, але робота вже почалась.

До слова, Руслану Марцінківу пропонували побудувати крематорій. Меру Івано-Франківська ця ідея сподобалась.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську понад 10 років тому кошторис крематорію із однією пічкою склав близько $1,8 млн., тому від цієї ідеї тоді були змушені відмовитися, бо підприємець, який це запропонував місцевій владі здійснити спільними зусиллями, чомусь порахував проект довгоокупним…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності