Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Свобода» підвищила вартість проїзду у маршрутках Львівщини

Перший заступник голови Львівської ОДА Йосиф Ситник підписав розпорядження «Про тарифи на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні». Відповідний текст розміщений на сайті Львівської ОДА, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року №1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)», граничний тариф на перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, в приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, для всіх суб’єктів підприємницької діяльності, незалежно від форм власності (без урахування податку на додану вартість, витрат, пов’язаних з обслуговуванням пасажирів на автовокзалах та автостанціях, страхового платежу з обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті) за 1 км проїзду пасажира – 0,30 грн., але не менше 2,50 грн. за поїздку. Вартість перевезення багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні в розмірі 10% від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті.
При цьому при визначенні плати за вказані послуги округленню підлягає кінцева вартість послуги, яка повинна бути кратною 10.

Граничний тариф встановлено для суб’єктів підприємницької діяльності усіх форм власності та систем оподаткування, які в межах Львівської області виконують перевезення пасажирів і багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, з правом самостійно його визначати в межах граничного рівня (встановленого у підпункті 1.1 пункту 1), виходячи з економічної доцільності.
Аналогічна ситуація сьогодні відбувається і на Прикарпатті…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності