Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«СВОБОДА» ЗМУШУЄ СВОЇХ ГОЛІВ РДА ЗВІЛЬНЯТИСЯ

ВО «Свобода» заявила про складення повноважень свободівцями, – членами Кабміну, головами обласних та районних державних адміністрацій.

Про це йдеться у заяві партії, оприлюдненій на офіційному сайті.

Наразі восьмеро свободівців очолюють райдержадмінстрації на Львівщині. Зокрема:

1) Жовківська РДА – Богдан Юрдига. 28-річний Богдан Юрдига – представник партії «Свобода», вчився на аспірантурі ЛНУ ім. Івана Франка (політологія). У 2010 році його було обрано заступником голови Жовківської районної ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

2) Радехівська РДА – Василь Куць. Член ВО «Свобода», тричі обирався до Радехівської райради. Відповідно до біографії, яка розміщена на сайті Львівської ОДА, Куць більше 20-ти років працював водієм. Останнє місце роботи перед призначенням на посаду очільника району – майстер зміни Приватного підприємства «Тайфун-Плюс», с. Ожидів Буського району.

3) Городоцька РДА – Андрій Хамик, свободівець. Хамику – 23 роки, він наймолодший голова РДА в Україні. Був головою Координаційної ради Майдану в Городку. Був головою Городоцького осередку Молодіжної громадської організації «Сокіл» імені Степана Бандери. МГО «Сокіл» пов’язана зі «Свободою», була створена 2006 року за підтримки «Свободи».

4) Буська РДА – Богдан Гринишин. До призначення Гринишин займав посаду заступника голови Буської райради. Був депутатом Буської райради від ВО «Свобода», керівником Буської районної організації ВО «Свобода».

5) Мостиська РДА – Михайло Мартин. Михайло Мартин був депутатом Мостиської райради від «Свободи», також був директором фермерського господарства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

6) Турківська РДА – Василь Гакавчин. Про Гакавчина відомо, що він пройшов до Турківської районної ради за списками «Свободи». Має вищу освіту, до обрання депутатом працював старшим державним податковим ревізором-інспектором в ДПІ м. Турка.

7) Старосамбірська РДА – Мирон Пацай. Мирон Пацай був головою фракції «Свобода» у Старосамбірській райраді. За даними Прикарпатської правди, Мирон Пацай, а також голова Самбірської РДА Олег Домчак є шваграми.

8) Жидачівська РДА – Мирон Кузишин. Перед призначенням був депутатом Львівської міськради від ВО «Свобода». Цікавий факт у біографії Кузишин – у 1998 до 2001 працював на посаді бармена у різних кав’ярнях.

На Прикарпатті за рішенням «Свободи» мають скласти повноваження голови чотирьох райдержадміністрацій.
Зокрема, відмовитися від займаних посад повинні голова Галицької РДА Володимир Чуйко, Надвірнянської – Михайло Іваночко, Косівської – Роман Матейчук та Долинської – Руслан Франків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також не слід забувати й про інших високопосадовців від цієї партії. Зокрема одним з заступників голови ІФ ОДА є свободівець Сергій Адамович, а обласне управління сім’ї молоді і спорту очолює Ростислав Микитюк. Цікаво чи вони теж напишуть заяви на звільнення згідно вимог партійного кекрівництва, чи, можливо, спрацює «магніт корита»?

Сама ж «Свобода» пояснює своє рішення оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції, пише».

«Вважаємо, що після завершення позачергових парламентських виборів уся відповідальність за політичну та соціально-економічну ситуацію в державі лягає на учасників майбутньої парламентської коаліції. Застерігаємо їх від зради ідей Революції гідности задля задоволення власних, а не державних, інтересів. Вимагаємо практичної реалізації «Програми захисту українців», яка стала основою вимог Революції гідности», – йдеться у зверненні партії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності