Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Свободівець” Адамович став керівником партії “Голос” на Прикарпатті

Сьогодні, 3 червня, Святослав Вакарчук зустрівся з обласними координаторами партії «Голос». Саме вони уповноважені представляти партію у цих 22-х областях України.

Про це повідомили на офіційній сторінці політичної сили:

«Ми взялися за велику задачу — зміна політики в Україні. І, я впевнений — ми це з вами зробимо. Що таке успішна країна сьогодні? Це три складові: верховенство права, якісний державний апарат і демократія. В світі майже не існує країни, яка би починала з демократії. Тому що демократія — це свобода. Поки держава працює як неправильний механізм, про свободу говорити зарано. Тому наша з вами задача — полагодити державний механізм», — сказав Святослав Вакарчук.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: “Борців” із корупцією” затримали на хабарі у $100 тис.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Всі нові члени команди пройшли перевірку на відповідність 10 критеріям партії «Голос». Їх завдання — робота з волонтерами, передвиборча агітація та допомога Туру Змін. Ще координатори будуть зв’язковими між центральним штабом партії та місцевими осередками. Вже від сьогодні зі своїми пропозиціями можна звертатися до них.

«Ви — наші голоси по всій країні. Нарешті ми зазвучимо багатоголосним злагодженим хором», — сказала Соломія Бобровська, член команди «Голосу», відповідальна за розвиток регіональних осередків.a28ca1b77d6c4065c6288d7ea2bba0e4

Представляти партію «Голос» в Івано-Франківській області буде місцевий професор Сергій Адамович, який досі себе встиг себе проявити активним членом місцевої парторгаізації ВО “Свобода”, від якої побував місцевим депутатом та навіть у 2014 році був призначений заступником голови ІФ ОДА.

Координатори партії «Голос» в областях долучилися також і до політичного крила команди. Після парламентських виборів вони будуть готуватись до місцевих виборів, запланованих на 2020 рік.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності