Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Свободівець Кайда звинувачує Заставного

Екс-голова Тернопільської облради і екс-нардеп від Тернополя Олексій Кайда, який нічим не запам’ятався тернополянам за час роботи в парламенті і який не виконав більшості своїх обіцянок, даних жителям міста, після провалу на останніх виборах вирішив нагадати про себе.

На своїй сторінці в соцмережах він звинуватив нардепа Романа Заставного у крадіжці інтелектуального продукту.
«Ще 5 лютого 2014 року я зареєстрував у парламенті проект Постанови про відзначення 475-річчя Тернополя у 2015 році. На жаль, особисто зараз не можу на законодавчому рівні і далі лобіювати це питання. Проте приємно зазначити, що один із тернопільських нардепів, високо оцінивши мою законотворчу роботу (а це 85 законодавчих ініціатив за неповних два роки), зареєстрував цей документ як свій. Мабуть, це свідчить про єдність у кожному реченні, слові, комі та крапці в бажанні підтримати відзначення Дня Тернополя на державному рівні. Висловлюю вдячність, що не забули хоча б змінити прізвище депутата.

Розуміючи завантаженість чинних депутатів, готовий і надалі інтелектуально допомагати їм у роботі», – проявив почуття гумору Олексій Кайда.

При цьому завершив своє послання ще одним дотепом, мовляв, дозволяє використовувати всі подані ним законопроекти і проекти постанов, «але за попереднім погодженням з народними депутатами від ВО «Свобода».
Цікаво чому у екс-нардепа ніхто не поцупив якийсь корисний для держави законотворчий проект, а вкрали тільки «кошторис» свята? Мабуть, тому, що їх у нього й не було ніколи?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, дійсно, виходить, що представники цієї політсили певно таки відчувають в скорому часі свою остаточну політичну смерть на майбутніх місцевих виборах? Тому зараз й б’ються в останніх конвульсіях, ще створюючи для ЗМІ якісь не якісь інформаційні приводи про них згадати…

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності