Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Свободівський мер Івано-Франківська помчить у вибори на… бронепоїзді

Цього тижня, під час звіту про стан справ у міській економіці, голова Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод” вдалося вивести з кризи після того, як підприємство стало власністю громади міста.

Про економічні показники заводу свободівець Марцінків не говорив, але сказав, що біля заводу планує встановити… бронепоїзд і зробити його пам’ятником.67581

Цей завод історичний. Мало хто знає, що на цьому заводі робили бронепоїзди, які потім виїжджали на війну з московськими окупантами. Є фотографія, де Симон Петлюра і Юзеф Пілсудський освячує локомотиворемонтну техніку, – розповів Марцінків. – Ми хочемо бронепоїзд зробити, поставити його як пам’ятник, увіковічнити ці події”.

По завершенні звіту Марцінків вручив подяки керівникам підприємств. Директор локомотиворемонтного заводу Руслан Терешко отримав подяку у номінації “Підприємство, яке відновило свою діяльність”.

Мені приємно, що підприємство крок за кроком відновлює своє виробництво”, – сказав Марцінків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Терешко подарував Марцінківу макет паровоза, який невдовзі має бути встановлений на Привокзальній площі в Івано-Франківську.

Нагадаємо, у 2017 році Івано-Франківська міська рада на відкритому аукціоні придбала державний пакет акцій ПАТ “Івано-Франківський локомотиворемонтний завод” в розмірі 99,5% від статутного капіталу. У травні минулого року Фонд держмайна офіційно передав контрольний пакет акцій Локомотиворемонтного заводу громаді Івано-Франківська.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності