Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Свободівський мер Тернополя вручив працівникам СБУ цінні подарунки… з нагоди професійного свята

Щорічно, 25 березня, в Україні відзначають День Служби безпеки України. З нагоди професійного свята міський голова Тернополя, колишній податківець, а нині “свободівець” Сергій Надал привітав співробітників Управління Служби безпеки України в Тернопільській області та вручив  цінні подарунки і нагородні знаки.

«Від імені усієї громади нашого міста висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Щиро бажаю, аби працівники СБУ, які сьогодні захищають нашу безпеку на російсько-українському фронті, поверталися живими і неушкодженими. Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а в родинах панують тепло та затишок», – зазначив очільник Тернополя.

Також усі присутні вшанували пам’ять тих працівників Служби безпеки України, які віддали своє життя заради безпеки України.

Підготував Андрій Заливайко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності