Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Свободівців спіймали на брехні у «Військовому містечку»

Під час зустрічі з мешканцями «Військового містечка», по вулиці Довженка, 3, де проводяться ремонтні роботи на зупинці та прибудинковій території, директор департаменту комунального господарства міськвиконкому Михайло Смушак, якому показали листівку, на якій ВО «Свобода» та від неї обраний депутат міської ради Андрій Грималюк ставлять собі у заслуги будівельноремонтні роботи, що проводяться за вказаною адресою, відповів на запитання журналістів: «Чи це правда?»

«Однозначно, що ні! Усі роботи тут провадить місто, а саме наш департамент», – ​обурившись на таке зухвальство свободівців, відповів Смушак.

Говорячи слово «місто», Михайло Смушак, мав на увазі усю громаду міста, чиїми податками поповнюється бюджет, з якого й беруться кошти на такі роботи. Про що фактично постійно повторює у своїх виступах перед громадою та ЗМІ нині діючий мер Віктор Анушевичус, спростовуючи різноманітні заяви усіляких там олігархів та партій про їхні виключні заслуги перед містом.

Підготував Тарас Боднар

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності