Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Священик у Тернополі на очах у дітей копав безпритульного пса, – практичний урок християнської етики

Безпритульного пса один із отців виганяв із храму Успення Пресвятої Богородиці. При цьому священик копав тварину на очах у присутніх.5372_original

Про інцидент написали у спільноті Ноїв Ковчег-Хатіко у Facebook.

Сьогодні трапився прикрий та неприємний випадок у церкві Успення Пресвятої Богородиці, що на вулиці Острозького. Під час дитячої Служби Божої в храм забігла бездомна собака. Зауважу, що вона була дуже дружелюбною і чемною, ніякої агресії не проявляла. Один з отців, що сповідали (о. Василь) приласкав її. Відчувши захист і тепло, собака заснула біля його ніг.

Але не всім це виявилось до вподоби. О. Володимир Юркевич підійшов і почав копати собаку ногами на очах у всіх парафіян та дітей. І навіть після цього, агресії від неї не було ніякої. Вона просто побігла в інше місце. За кілька хвилин, на всю церкву, почулося жалісне скавуління собаки. Його за шкіру, за вуха жорстоко тягнув «ревний, побожний» парафіянин Володимир Греля. В його очах була лють та злоба. 

Що дуже прикро та болюче, що зі всієї Церкви, на цей інцидент відреагувало лише кілька дорослих та дітей. Ось Вам і мораль: яка мова може бути про любов до ближнього, співчуття, доброту, милосердя, чого, на жаль, у стінах Божого Храму ми не побачили“, – йдеться в дописі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
фото: Ноїв Ковчег-Хатіко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності