Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«СВИТА ГОЛОГО КОРОЛЯ»

Прикарпаття зробить свій внесок у спорудження фортифікаційних споруд вздовж лінії оборони (так званої «невидимої стіни прем’єра»), про це у коментарі представникам ЗМІ повідомив голова облдержадміністрації Олег Гончарук.

«Президент України Петро Порошенко провів нараду з головами обласних державних адміністрацій, де було поставлене завдання взяти участь у побудові фортифікаційних споруд на сході держави, – зазначив очільник області – Генштаб розробляє план оборонної лінії, відповідно до якого кожна область долучиться до спорудження. Кошти на це виділяє Уряд. Наше основне завдання – сприяти забезпеченню фаховими будівельниками, інженерами та матеріалами, які невдовзі будуть направлені в східні області».

Як відзначив очільник області, це стосується передусім виробництва цементу та заготівлі лісу.

З цією метою в облдержадміністрації буде проведено окрему нараду за участю провідних будівельних організацій та підприємств області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За її результатами, як сподівається голова облдержадміністрації, вже наприкінці тижня на території створення оборонних конструкцій вдасться відправити перші необхідні матеріали.

Кумедно. Адже, коли сьогодні у владі й далі точаться суперечки довкола «невидимої стіни прем’єра» – не цілком видно на що пішли шалені кошти та на що виділили ще більш значущу суму. Тому усе це починає нагадувати казку «Про голого короля», його свиту і народ, який сміявся крізь сльози та мовчав…

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності