Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

СИХІВСЬКІ ЗАРУЧНИКИ

zzarНе минуло й тижня з моменту терактів у Львові, як цього понеділка в Сихівському районі міста Львова невідомі взяли у заручники людей. Правоохоронці евакуйовали увесь під’їзд багатоповерхівки. Про це повідомив координатор «Варта1» Ігор Зінкевич:

«На Гната Хоткевича, 36, евакуювали весь під’їзд із дев’ятиповерхового будинку. За словами очевидців, невідомі кавказької зовнішності взяли людей в заручники (кільксть невідома – авт), вимагають приїзду Садового. На місці працює міліція», – йшлося у повідомленні.

Офіційно ж відомо, що 20 липня о 16.20 годині на оперативну лінію102 надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Хоткевича у Львові невідомі утримують заручницю.

Інформацію було негайно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Оскільки добровільно впустити правоохоронців у квартиру невідомі відмовились, було прийнято рішення про штурм. Правоохоронці провели евакуацію мешканців під’їзду. Після цього була проведена спецоперація зі звільнення заручниці та невідкладний обшук приміщення.

У квартирі правоохоронці виявили чоловіка та жінку. Вже встановлено, що чоловіку 36 років, жінці – 22, обоє іноземці. Під час проведення спецоперації ніхто не постраждав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як з’ясувалося, вірменин захопив у заручники жінку-в’єтнамку та вимагав від її брата викуп – $10 тис. Оскільки переговори були безрезультатними, то правоохоронці звільнили жінку силовим шляхом. Під час штурму ніхто не постраждав.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності