Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Сили НАТО в Румунії посилили винищувачами ВПС США

MOSCOW REGION, RUSSIA - JULY 22, 2017: People watch as the Sukhoi Su-30SM fighter jets of the Russkiye Vityazi [Russian Knights] aerobatic team perform during an air show at the MAKS-2017 International Aviation and Space Salon in Zhukovsky, Moscow Region. Sergei Fadeichev/TASS Россия. Московская область. 22 июля 2017. Зрители наблюдают за выступлением пилотажной группы "Русские Витязи" на самолетах Су-30СМ на XIII Международном авиационно-космическом салоне МАКС-2017 в Жуковском. Сергей Фадеичев/ТАСС

Американські винищувачі F-15 прибули на авіабазу у місті Кимпія-Турзій у Румунії. ВПС США посилять присутність НАТО у регіоні Чорного моря.

У заяві військово-повітряного командування Альянсу йдеться про те, що італійські, румунські та американські ВПС виконуватимуть спільні польоти для захисту повітряного простору союзників по НАТО.

Зазначається, що це заплановане розгортання спрямоване на забезпечення повітряної присутності союзників у регіоні Чорного моря.

З 18 по 22 грудня американські та італійські винищувачі Eurofighter здійснюватимуть польоти з румунськими ВПС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності