Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Син Луценка потрапив у ДТП. Загинув міліціонер

У ніч на 9 лютого старший син нардепа Юрія Луценка 25-річний Олександр потрапив у ДТП, в якому загинув сержант Шевченківського райвідділку міліції 26-річний Петро Левчук. «Фольксваген Туарег» Луценка зіштовхнувся лоб в лоб із «Деу Ланосом» Левчука по вул. Щербакова, 53 в Києві.

Експертиза не виявила слідів наркотичного або алкогольного сп’яніння в Олександра Луценка. Про це заявив заступник прокурора м. Києва Олексій Калина на брифінгу 9 лютого.

«Був проведений медичний огляд Олександра Луценка, і слідів наркотичного, алкогольного чи іншого сп’яніння у нього не виявлено. Це офіційна інформація, яку я особисто бачив у матеріалах кримінального провадження», – заявив Калина.
Він зазначив, що за інформацією, яку надав Олександр Луценко, він попрощався зі своїми друзями і їхав додому.
На питання журналіста про те, де саме син Луценко спілкувався з друзями, Калина відповів: «Мені це не відомо. Це приватна інформація, він має право не вказувати інформацію про особисте життя».

Також стало відомо, що прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП у Києві за участю сина голови парламентської фракції «Блок Петра Порошенка» Юрія Луценка Олександра.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомляє РБК-Україна, на брифінгу заступник прокурора Києва Олексій Калина заявив, що кримінальне провадження розпочатого за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).
«Дійсно, є таке відео з камер відеоспостереження однієї з банківських установ. Що стосується механізму ДТП, то сам факт зіткнення транспортних засобів – його не видно. Видно, як транспортний засіб – візуально можна сказати, що це Volkswagen Touareg – рухався по вул. Щербакова в конкретній смузі руху. Можливо, надалі експертами буде встановлена швидкість цього транспортного засобу, воно рухається по своїй смузі руху, потім на цьому відеозаписі ми бачимо зустрічне світло фар, безпосередньо зіткнення з урахуванням особливостей розташування банківської установи та ведення запису, факт зіткнення ми не бачимо «, – розповів Калина.

Він зазначив, що в ході слідства буде встановлено, яка була швидкість руху автомобілів, на якій відстані від бордюрного каменю рухався Volkswagen Touareg, і водій з Daewoo Lanos, який загинув.

«За попередньою інформацією … з місця події … прийшли до попереднього висновку, що зіткнення сталося на зустрічній смузі для водія Ланоса», – зазначив Калина.

Згідно з декларацією Юрія Луценка, за 2013 рік, у власності його сім’ї був вказаний автомобіль Mersedes Benz GL 550, 2007 року випуску. Вартість Volkswagen Touareg 2014–2015 років випуску – від 50,0 тисяч доларів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності