Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Синоптики погрожують українцям дощами і похолоданнями, але не надовго…

На українців чекає різке похолодання. Про це розповіла ЗМІ синоптик Наталія Діденко.

За її словами, зміна погоди станеться протягом наступних днів.

«…у неділю, 23 вересня, очікується різка зміна погоди – дощі, посилення вітру та суттєве похолодання. Крім дискомфорту атмосферного – калюжі, холод і сильний вітер – ймовірне погіршення самопочуття», – написала синоптик на своїй сторінці в Фейсбук.

Діденко зазначила, що атмосферний фронт з північного заходу Європи може принести головний біль, проблеми з артеріальним тиском, а також загострення сезонних недуг.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З цим згоден і народний синоптик Леонід Горбань. За його словами, до кінця вересня в Україні очікуються дощі. Однак в жовтні повернеться тепло.

«Цей тиждень ще буде відносно сухий, теплою і ясною, а з наступного нас чекають дощі», – розповів Горбань.

Крім того, народний синоптик зазначив, що на початку жовтня в Україні очікуються бурі.

«Що стосується жовтня, то початок місяця буде теплим і ясним, але вже 3-4 числа осінь нагадає про себе сильними бурями з дощами і пониженням температури до +8 градусів. Відразу після цього – друге бабине літо з денною температурою до +20 градусів і вище. Воно триватиме тиждень», – сказав Леонід Горбаль.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За прогнозами Укргідрометцентру жовтні серйозних морозів не передбачається, але приморозить на поверхні ґрунт 9-10 і 15-17 числа. Практично протягом усього місяця очікуються дощі. Температура на початку 19-22, через тиждень опуститься до 18-21, а з 15 жовтня чекаємо похолодання і 9-12 градусів тепла.

Свято Покрови (14 жовтня) буде сухим. У другій половині місяця за словами синоптика буде похолодання і короткі нічні заморозки.

Про це в своєму особистому Facebook написала синоптик Наталія Діденко.

За її словами, спека в цей час року малоймовірна, але в багатьох областях України буде тепла і сонячна погода.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності