Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Т. Бородач: Немає сенсу захоплювати ОДА. Є сенс їхати в Київ

Саме такої думки дотримується в.о.керівника Самооборони Майдану в Івано-Франківську Тарас Бородач, колишній член СНПУ та ВО «Свободи», а сьогодні більш відомий як один з прихильників Анатолія Гриценка та його партії.

«Потрібно з собою брати елементи захисту. Немає сенсу захоплювати місцеву ОДА. Для тих хто знає як це зробити це справа на 15 хвилин. В нас не було вказівки з Києва її захоплювати. Є сенс їхати в Київ. На місці в нас залишається Штаб з людьми, які будуть займатись мобілізацією людей на Київ», – розповів координатор Штабу.
Крім того, Бородач відмовився називати кількість людей, які їдуть до Києва. За його словами він цього не робить з очевидних причин. Адже хоче, щоб всі протестувальники безперешкодно добрались до столиці.
Отож бійці самооборони після трансляції по ТБ перших сутичок у Києві розпочали збиратися біля своїх наметів. А в обід перед площею ОДА вже стояли два автобуси для відправки людей у Київ.
Проте, всупереч таких слів керівника Самооборони Тараса Бородача вже після обіду група молодиків у масках, що назвали себе «Правим сектором», увірвалися в приміщення Івано-Франківської ОДА і «чемно» провели працівників адміністрації до виходу. Тризубівець Андрій Подільський і свободівець Віталій Неміш (депутат облради, а також побратим і соратник одіозного Василя Поповича, який буцімто є противником таких дій), стоячи на чолі хлопців з «Правого сектору», поснили такі свої дії тим, що в такий спосіб вони повертають собі контроль над ОДА…
Що ж, а чи допустять вони наступного дня працівників ОДА на свої робочі місця? Про це буде відомо тільки в середу, коли газета, яку Ви, шановний читачу, тримаєте у своїх руках, буде вже у друці.

Орест Надворний

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності