Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Т.в.о. голови СБУ Баканов отримав нового заступника

Заступником т.в.о. голови СБУ Івана Баканова призначено генерал-майора Анатолія Калюжняка, який колись обіймав посаду заступника начальника ГУ “К” СБУ.DusChpLWwAAH3E4
Це підтвердила це журналістам речниця СБУ Олена Гітлянська.
За її словами, Калюжняка призначили “заступником начальника управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю приблизно тиждень тому”.
Аналогічну посаду в СБУ Калюжняк обіймав у 2010-2013 рр. Після звільнення зі служби Калюжняк працював помічником народного депутата.
У біографії Калюжняка зазначається, що він все життя будував кар’єру в СБУ, а в 2014 році після звільнення зі служби пішов працювати помічником нардепа Владислава Бухарєва, який нещодавно очолив Службу зовнішньої розвідки України.
Нагадаємо, 22 травня президент Володимир Зеленський призначив першим заступником глави СБУ глави партії “Слуга народу”, свого друга дитинства й ексюриста студії “Квартал 95” Івана Баканова.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності