Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Та ж українські “експерти” запевняли, що контрнаступ уже почався… що там ті США знають

У той час, коли самопроголошені українські “військові експерти” та “політаналітики”, декотрі заледве 8 класів освіти мають, заявлють на все горло, такі собі “арестовичі”, що Україна давно розпочала контрнаступ “за новою невидимою стратегією”, Америка повідомляє, що московитські загарбники можуть почати наступ на кількох напрямках фронту з покращенням погодних умов в Україні.

Про це в інтерв’ю Голосу Америки заявив координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі.

«Ми знаємо, що навесні, коли погода покращиться, а вона вже починає покращуватися, можемо очікувати, що росіяни захочуть піти в наступ на деяких ділянках, і ми не знаємо точно, де і як вони це зроблять, але ми хочемо забезпечити ЗСУ, щоб українці могли краще захищатися. Якщо українці вирішать проводити власні наступальні операції, вони повинні мати можливості їх провести», – координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі.

Водночас, Кірбі перелічив потреби ЗСУ, серед яких назвав бронетехніку, артилерію, протиповітряну оборону, матеріально-технічне забезпечення.

«Це справді життєва сила будь-якої армії в польових умовах. Як утримати її в бою. Як її підтримувати, як отримати запчастини, їжу, воду та паливо, речі, необхідні для безперервної роботи. Тож це має бути серед пріоритетів також», – додає Джон Кірбі.

***
Начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що 31 березня поточного року провалилася чергова спроба російського наступу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також за словами Буданова, росія накопичує ракети для зриву українського контрнаступу.

23 квітня міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що контрнаступ ЗСУ розпочнеться за місяць.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності