Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Таємний візит німецьких генералів до України в день відставки Залужного…

У четвер, 8 лютого, в одному з готелів Києва помітили високопоставлених німецьких генералів.

Про це повідомляє Bild.

Як пише видання, в коментарі Міністерства оборони Німеччини розповіли, що в Україні перебувають:

генерал-майор Крістіан Фройдінг, який очолює робочу групу з координації допомоги Україні при Міноборони Німеччини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Генеральний інспектор бундесверу Карстен Бройер – один із головних воєначальників ФРН і довірена особа міністра оборони Німеччини.

Зазначається, що вони прибули до Києва таємно на запрошення колишнього головнокомандувача Збройних сил України (ЗСУ) Валерія Залужного. Втім, в день їх прибуття останнього було відправлено у відставку.

В Міністерстві оборони Німеччини розповіли, що метою візиту був «подальший обмін інформацією про поточні оборонні потреби та майбутні військові виклики». За словами оглядача видання Гагена Мейра, візит може прискорити переговори щодо військової співпраці між країнами.

Нагадаємо, цього тижня президент Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. На його місце призначили Олександра Сирського, до цього він був командувачем Сухопутних військ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що Президент України Володимир Зеленський присвоїв Валерію Залужному звання Героя України.

Також нагадаємо, що 8 лютого президент Володимир Зеленський обговорив із головнокомандувачем Валерієм Залужним оновлення керівництва Збройних Сил.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Цікаво також, що вже за півгодини після відставки Залужного Джон Кірбі заявив, що США будуть підтримувати на посаді головнокомандувача ЗСУ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності